Agricultores KIMON

PROXIMIDAD, CALIDAD Y DEDICACIÓN

Colaboramos con agricultores de proximidad para ofrecer el producto más fresco del mercado a nuestros clientes.

Xavi

Hierbas aromáticas
Maresme

Des del Maresme tracto les herbes aromàtiques com sempre ho hem fet a casa, amb dedicació i amor. Gràcies a Kimon Gastronòmic podem oferir als cuiners la millor versió del producte, ja que els temps d’entrega des que surt de la terra és molt reduït i, per tant, les olors i sabors es mantenen perfectament.

Ricard

Verduras
Baix Llobregat

El que més m’agrada de la meva tasca com a agricultor és gaudir del procés d’elaboració del producte. També m’agrada seguir les tendències del món gastronòmic i provar tècniques noves. Els meus avantpassats sempre s’han dedicat al camp i gràcies a això podem treballar molta varietat de producte donat a les instal·lacions que tenim.

Jordi

Calabaza
Lleida

Tots els passos són importantíssims per aconseguir una carbassa perfecta. Per mi el més important és la pol·linització de les abelles i una bona gestió de les temporalitats. Són ja molts anys de dedicació treballant amb Kimon Gastronòmic i la veritat és que oferir el millor producte i servei als cuiners m’omple de satisfacció.

Jaume

Alcachofas del Prat
El Prat de Llobregat

És simple, jo cultivo les carxofes del Prat tal com sé fer-ho. Quan tinc el producte, és curiós, però el magatzem de Kimon Gastronòmic es troba a 5 minuts del camp i gràcies a això podem oferir la millor frescor i assolir demandes; tot això amb un producte com és la carxofa del Prat. Impressionant oi?

Enric

Mezclum
Baix Llobregat

Estimo la meva feina. Vam ser dels primers pagesos en fomentar el mesclum de proximitat i ens ha permès desenvolupar tècniques cada cop més eficients. El mesclum és un producte molt delicat, ja que ha de conservar la frescor, forma i sabors. Amb Kimon Gastronòmic no perdem la cadena del fred i el producte pot arribar en condicions excel·lents.

Eduard

Brots
Molins de Rei

La meva ambició és produir els millors microbrots del mercat. El nostre mètode de cultiu, hidropònic i vertical, permet generar les condicions òptimes per al creixement dels microbrots. Ubicats a Molins de Rei, oferim un producte de proximitat, fresc i lliure de pesticides.

Xavier

Baix Llobregat

Treballem el producte tal com mereix. Ja des de fa dècades, ens dediquem a millorar les tècniques per aconseguir un producte cada vegada més precís i de qualitat. A banda, tenim la gran facilitat de poder produir per les cuines més exigents, ja que el producte no es veu perjudicat en el període de transport des que el collim al matí.